dilluns, 26 de gener de 2015

Nou convidat: Àngel Pons

El passat divendres 23 de gener ens va venir a visitar l'actual periodista de tve1 l'Àngel Pons, resident de Maçanet de La Selva. Aquest ens va explicar tot el què havia hagut de fer per arribar a on està ara mateix. Tot va començar quan ell tenia 16 anys i volia posar-se en el món del Periodisme, així que va decidir no esperar més i posar-se mans a l'obra. En resultat, va començar a fer petites intervencions al canal de Televisió Maçanet, a Maçanet de La Selva, i així, de mica en mica, va anar en busca d'altres feines per a seguir desenvolupant-se com a periodista. A més a mes, estava estudiant periodisme a la universitat Rey Juan Carlos de Madrid, però per enyorança, va decidir venir a acabar la carrera a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Finalment, va acabar aconseguint el seu objectiu marcat des de que era ben jove: ser periodista esportiu. En conseqüència, però, va haver d'escoltar a moltes persones dir-li que mai ho aconseguiria, que el periodisme no tenia sortida, etc. però ell no es va rendir i va continuar endavant amb el seu objectiu. Gràcies a això, ara ha tractat tot tipus de temes dintre de l'àmbit periodístic i escollir quin és el que li agradava més, que com he dit abans, aquest és l'àmbit esportiu.

En la meva opinió, considero que és un exemple a seguir, ja que molta gent del
seu entorn li va dir que no podia arribar tan alt i ell, en comptes de rendir-se com hagués fet qualsevol, va continuar endavant sense parar-se a pensar el que li podia sortir malament, és a dir, només es va fixar en el positiu. També, com hem parlat a classe, un aspecte negatiu podria ser el què ell va comentar sobre que havies d'escollir bé la universitat a la que aniries perquè és una cosa la qual et miren a l'hora de buscar feina. Jo trobo que, per desgràcia, és una cosa inevitable perquè encara que això no hauria de ser així, malauradament, ho és.
En conclusió, trobo que tots hauriem de fer com l'Àngel, lluitar pels nostres somnis que així segur que arribarem allà on ens proposem.

"Si deseas que tus sueños se hagan realidad, ¡despierta!" Ambrose Bierce (1842-1914)


1 comentari:

  1. Vist.
    La Universitat de Madrid on va estudiar és la Carlos III

    ResponElimina