dilluns, 16 de març de 2015

Una altra convidada: Violant Garriga Rovira

El passat divendres 13 de Març ens va venir a visitar la Violant, una noia amb moltes expectatives a la vida i molta iniciativa.
Va començar per explicar-nos tot el camí recorregut per arribar a on està ara. Primerament, va fer el batxillerat humanístic aquí,  a l'I.E.S Vidreres, sense saber ben bé quina seria la carrera que ella escolliria. Arribat el moment, es va decantar per la carrera de Traducció i Interpretació a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), amb els idiomes Anglès i Francès. Mentre estava traient-se el grau, com que les classes eren només pel matí, per la tarda treballava en un Mc. Donald's on es treia alguns diners per a pagar-se la universitat. Acabada la carrera i obtinguent el títol, aquell mateix estiu va estar treballant en una acadèmia d'anglès i allà va ser on va descobrir el que realment li agradava: ensenyar. Així doncs, va decidir entrar al Màster de formació de professorat a la Universitat de Barcelona (UB), el qual li serveix per entrar a secundària, batxillerat i també extraescolars com acadèmies.
A més a més, mentre cursava la carrera, també va accedir a una beca en la qual li pagaven tota l'estada d'un any a Washington DC, la capital d'Estats Units, per cursar un any de la carrera allà. També va fer un Erasmus a França, en un petit poble a prop de Suïssa.
Actualment està cursant les pràctiques del màster a l'institut de Lloret, al mateix temps que treballa a l'acadèmia d'anglès.

Personalment, la Violant és una noia que em transmet seguretat, ja que ella no s'ha donat per vençuda en cap moment de la seva carrera professional. Admiro el seu valor i la seva organització ja que a mi no em seria gens fàcil estudiar i treballar alhora, això és una de les coses que més m'ha impactat, ja que moltes persones sempre troben excuses per les quals no estudiar, o deixar de fer alguna cosa perquè no tenen temps o perquè no tenen prou força per a dur-ho a terme, i ella ens demostra que això no és així, que si realment vols una cosa sempre hi han sortides a les quals amb esforç i dedicació les podràs assolir. Si hagués de definir la seva exposició en una frase seria:
"No deixis per demà el que pots fer avui"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada